Plejehjemmets cafe har indgang fra hovedindgangen og er centralt placeret midt imellem de to hovedbygninger. Herfra er det nemt at komme til alle lejlighederne enten via trapper eller med elevatoren ved opgangene til både A og B.
Cafeen er det naturlige samlingssted for de fleste af de arrangementer og aktiviteter, der foregår på plejehjemmet i løbet af en uge. Pårørende til husets beboere og plejehjemmets naboer, beboerne i ældreboligerne, benytter ofte cafeen i åbningstiden. Herudover har husets beboere og foreninger i nærheden af plejehjemmet mulighed for at leje cafeen til et privat arrangement.
Medarbejderne i køkkenet kan være behjælpelig med service og andet i forbindelse med et arrangement.
For oplysninger og bestilling kontakt venligst:
Køkkenpersonalet på tlf.: 87368047
Prisen er 400,- og lejen dækker lys, varme og rengøring.
I caféen kan du spise dagens varme middagsmad eller frokostret, der afhentes i køkkenet. Her er der også mulighed for køb af smørrebrød og salat. Det er desuden muligt at bestille Take Away af dagens middag for såvel personale som pårørende.
Maden vi alle spiser her på ”Sct. Olaf” er lavet i vores eget køkken. Faglært personale er madhåndværkerne og alle har de en viden om de forskellige kostformer, der er brug for når der laves mad til ældre. De ældre generationers individuelle madønsker og behov afspejler sig i de værdier plejehjemmet har om at have den enkelte beboer i centrum. Det kan ses på både menuerne i månedens menuplaner (middag/aften) og på de kageanretninger, der sendes til afdelingerne om eftermiddagen.
Hverdagens arbejde i køkkenet er rundet af den gode råvarekvalitet og brugen af økologiske varer. Indtil nu har dette arbejde givet det økologiske spisemærke i bronze. Et mål fremadrettet er spisemærket i sølv. Køkkenpersonalet og deres mad er med til at binde et stort hus sammen i hverdagen og det at være bindeled mellem øvrige faggrupper og deres virke er en vigtig del af køkkenlivet. Når en anledning byder sig bliver der inviteret til ”Åben køkken” for beboerne. Køkkenpersonalet kan modsat også komme ud i de små afdelingskøkkener og arbejde med en madaktivitet med nogle af de beboere, der kan have lyst til det.
Til de 5 årlige logefester er det ligeledes maden fra eget køkken, der bliver spist, og det er logerne i Aarhus, der på skift serverer for beboerne og deres pårørende.